Esdeveniments i celebracions

( Nits)
Sant Roc

Celebra-ho amb nosaltres

En un entorn únic i especial

Et proposem un marc incomparable per a la celebració de tot tipus d’actes, ja sigui en els nostres salons polivalents o al nostre jardí amb vistes al Mediterrani. Et brindem un servei exquisit per convertir la teva celebració en un èxit.

Casaments i celebracions

Fes que sigui inoblidable

A l’Hotel Sant Roc ens encarreguem d’habilitar els nostres espais multifuncionals i el nostre jardí segons les teves necessitats perquè tot surti perfecte. Des de grans banquets familiars, fins noces de somni davant del mar, passant per batejos, comunions … Explica’ns de què es tracta i nosaltres ens ocupem de fer-ho realitat.

Sant Roc
Sant Roc

Actes professionals

Qualitat i excel·lència en el servei

Disposem d’espais idonis per a reunions de negocis, incentius, formacions, presentacions de productes … Les nostres dues sales multifuncionals amb llum natural i capacitat per a 70 persones disposen de tot l’equip necessari i l’última tecnologia. I, un cop finalitzat el treball, l’entorn de l’hotel ofereix infinitat d’activitats en un marc paisatgístic d’allò més excepcional.

Contacte

Demana informació sense compromís

Si vols més informació o un pressupost a mida, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t al més aviat possible.

Contacte