Imatge de fons

Opinions

Opinions sobre l’Hotel Sant Roc a Calella de Palafrugell

Aquí trobareu el que opinen de l’Hotel Sant Roc els nostres clients. Si ens has visitat i vols deixar la teva opinió, pots fer-ho a través del formulari.

 1. Cristina i Francesc

  Moltes Gràcies!
  Moltes gràcies a totes les persones que fan que aquest hotel sigui com és. Una habitació encantadora, un jardí espectacular on esmorzar, el restaurant amb una vista magnífica. L’estada va ser un regal per la persona més especial, i intentarem tornar en el vostre 100 aniversari.
  Fins al 2055.

 2. David López

  Va ser senzillament fantastic. L’habitació, amb unes fantàstiques vistes al mar, el restaurant, l’ambient (que el Barça guanyès la copa de europa va ajudar…). Tornarem l’any que ve per les mateixes dates si res no ho impedeix.
  Absolutament recomanable.

 3. Joaquim Fernández

  Moltes gràcies per tot he estat he estat com a casa penso repetir.

 4. Berta, Lara, Maria Ruiz Cuadros

  Des de ben petites que esperem que arribi l’estiu per poder fer una escapada a Calella i gaudir del Sant Roc, és genial.

 5. Mònica

  Benvolguts/des equip de l’Hotel Sant Roc,
  Ens agradaría poder expressar amb 4 línies la sensació viscuda el cap de setmana passat.
  En moltes ocasions quan et planteges marxar al cap de setmana per descansar, comences a navegar per la xarxa en busca d’un Hotel, confortable, acollidor i que s’adeqüi a les necessitats d’aquell moment.
  Generalment, a les web, ens hi trobem fotos i informació general de les instal·lacions. I el que sempre és un misteri és l’atenció personal que hi trobaràs.
  Així, doncs, deixeu-nos poder dir, que l’equip humà que treballeu en l’Hotel Sant Roc, ha superat les nostres expectatives.
  El fet que al matí i al vespre, et rebin amb un somriure, amb cordialitat, amb amabilitat i respecte, fa que aquest Hotel és converteixi encara més fantàstic que la seva ubicació privilegiada.
  Tant sols agrair, la feina ben feta i haver fet que aquest cap de setmana quedi registrat en la secció dels bons records.
  Felicitats!!!

captcha

Hotel Sant Roc, Pl. Atlàntic 2, Calella de Palafrugell.