Imatge de fons

+34 972 61 42 50
info@santroc.com
Inici > Hotel Sant Roc > Opinions

Opinions

Opinions sobre l’Hotel Sant Roc a Calella de Palafrugell

Aquí trobareu el que opinen de l’Hotel Sant Roc els nostres clients. Si ens has visitat i vols deixar la teva opinió, pots fer-ho a través del formulari.

 1. Berta, Lara, Maria Ruiz Cuadros

  Des de ben petites que esperem que arribi l’estiu per poder fer una escapada a Calella i gaudir del Sant Roc, és genial.

 2. Mònica

  Benvolguts/des equip de l’Hotel Sant Roc,
  Ens agradaría poder expressar amb 4 línies la sensació viscuda el cap de setmana passat.
  En moltes ocasions quan et planteges marxar al cap de setmana per descansar, comences a navegar per la xarxa en busca d’un Hotel, confortable, acollidor i que s’adeqüi a les necessitats d’aquell moment.
  Generalment, a les web, ens hi trobem fotos i informació general de les instal·lacions. I el que sempre és un misteri és l’atenció personal que hi trobaràs.
  Així, doncs, deixeu-nos poder dir, que l’equip humà que treballeu en l’Hotel Sant Roc, ha superat les nostres expectatives.
  El fet que al matí i al vespre, et rebin amb un somriure, amb cordialitat, amb amabilitat i respecte, fa que aquest Hotel és converteixi encara més fantàstic que la seva ubicació privilegiada.
  Tant sols agrair, la feina ben feta i haver fet que aquest cap de setmana quedi registrat en la secció dels bons records.
  Felicitats!!!

 3. Cristina Soler

  Hola bona nit (per vosaltres bon matí), Sóc Cristina Soler, que fa uns dies em va tocar una nit d’ hotel + esmorzar a l’ Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell. Doncs aquest cap de setmana passat, ja he gaudit d’ aquesta fantàstica estada i us en volia donar les gràcies. Ens han atès molt bé i hem passat un cap de setmana molt agradable al costat del mar. Moltes gràcies a tots els que feu el Món a Rac1, per l’ estada a l’ hotel i per alegrar-me cada matí !!!!! Petons, Cristina Soler de Gurb

captcha