Esdeveniments i celebracions

( Nits)
Sant Roc

Celebra-ho amb nosaltres

En un entorn únic i especial

Et proposem un marc incomparable per a la celebració de tot tipus d’actes, ja sigui en els nostres salons polivalents o al nostre jardí amb vistes al Mediterrani. Et brindem un servei exquisit per convertir la teva celebració en un èxit.

Casaments i celebracions

Fes que sigui inoblidable

A l’Hotel Sant Roc ens encarreguem d’habilitar els nostres espais multifuncionals i el nostre jardí segons les teves necessitats perquè tot surti perfecte. Des de grans banquets familiars, fins noces de somni davant del mar, passant per batejos, comunions … Explica’ns de què es tracta i nosaltres ens ocupem de fer-ho realitat.

Sant Roc
Sant Roc

Les Nits de Sant Roc

Descàrrega aquí el programa

Actes professionals

Qualitat i excel·lència en el servei

Disposem d’espais idonis per a reunions de negocis, incentius, formacions, presentacions de productes … Les nostres dues sales multifuncionals amb llum natural i capacitat per a 70 persones disposen de tot l’equip necessari i l’última tecnologia. I, un cop finalitzat el treball, l’entorn de l’hotel ofereix infinitat d’activitats en un marc paisatgístic d’allò més excepcional.

Sant Roc

Contacte

Demana informació sense compromís

Si vols més informació o un pressupost a mida, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t al més aviat possible.

Contacte